Momlife

Je eigen fotoboek maken met Klikkie

Na de geboorte van Finn begon ik een fotoboek te maken. Foto’s van net na de bevalling en foto’s van de eerste maanden van zijn leven. Op een gegeven moment verwaterde dat een beetje, want er zijn zóveel leuke foto’s dat je al gauw vergeet weer nieuwe te bestellen. Ook bestelde ik zoveel foto’s tegelijk, dat het een enorme klus werd om ze in het fotoboek te plakken.

Deze enorme klus werd een stuk makkelijker toen ik Klikkie ontdekte. Al voor de vierde maand op rij bestel ik hier foto’s van de afgelopen maand. In dit artikel neem ik je mee in mijn ervaring met Klikkie en ik heb een leuke kortingscode voor je!

Elke maand leuke foto’s

Bij Klikkie kun je elke maand foto’s bestellen van de maand ervoor. In de app kun je instellen dat je een melding krijgt wanneer het weer tijd is om foto’s te bestellen, hartstikke handig!

De foto’s komen in verschillende formaten, waardoor het een feestje is om de foto’s elke maand uit te zoeken én vervolgens in je fotoboek te plakken. In totaal kun je tien foto’s uitzoeken die je afgedrukt wil hebben.

Klikkie levert je de foto’s in de volgende formaten: 15×20 cm (1 foto), 10×15 cm (3 foto’s), 10×10 cm (3 foto’s), fotostrip van 5×15 cm (3 foto’s).

Foto’s in het fotoboek plakken

Als je de foto’s in de app hebt besteld, heb je ze binnen een paar dagen in de brievenbus liggen. Dan is het alleen nog een kwestie van het fotoboek erbij pakken en kijken hoe je de foto’s erin wil plakken.

Koop bijvoorbeeld dit leuke fotoboek bij Hema voor een tientje. Haal er direct een fototape roller bij of een rol met fototape, zodat je de foto’s er zonder geklieder in kunt plakken.

Door de verschillende formaten van de foto’s kun je er elke maand weer wat leuks van maken. Schrijf er iets leuks bij en zo heb je na een jaar een leuke collectie foto’s om op terug te kijken.

Klikkie een maand gratis proberen

Wil je Klikkie een maand gratis proberen? Met deze kortingscode (MGM-91PD-7TWV-U0Y6) kun je het de eerste maand gratis proberen en als het bevalt dan krijg je automatisch een melding als het weer tijd is om nieuwe foto’s te bestellen. Sla je liever even een maand over? Dat kan! Je kunt een maand later gewoon weer bestellen.

Klikkie biedt ook de mogelijkheid om extra foto’s te bestellen, leuk voor opa en oma. Of geef ze een abonnement cadeau voor de verjaardag, zodat ze hun favoriete foto’s van de kleinkinderen kunnen bestellen.

Heb jij al eens foto’s bij Klikkie besteld?

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *