Beauty

Weg met die ongebruikte Styletone producten

Elke vrouw met een abonnement op de Styletonebox, of een andere beautybox, zal dit luxeprobleem herkennen. Vaak zit er elke maand wel een product in de box dat je niet gebruikt en zo stapelen de ongebruikte producten zich op. Een aantal maand geleden ontdekte ik hiervoor dé oplossing: ruilgroepen op Facebook.

Elke maand nieuwe Styletone producten

Elke maand ben ik weer blij als het zover is en de Styletonebox weer op mijn deurmat valt. Het blijft toch als een klein cadeautje voor jezelf.

Styletonebox juni 2017

Toch blijft het elke keer een verrassing of de producten ook bij je passen of bruikbaar zijn voor je. Ik heb nu eenmaal mijn vaste gezichtsverzorgingsproducten, dus meestal gebruik ik de producten die Styletone in hun box stopt niet. Vaak test ik het voor een review wel even en heel af en toe vind ik het dan toch leuk om te gebruiken.

Het meest blij word ik van cosmetica. Dit is eigenlijk altijd wel te gebruiken, hoewel de kleuren dan vaak een lastig puntje zijn. Mij maak je niet blij met knalrode lipstick of blauwe oogschaduw. Dus ook hier blijkt dat het krijgen van producten een lastig puntje kan zijn.

Heel begrijpelijk ook. Styletone krijgt producten van verschillende merken om in de box te stoppen en je krijgt willekeurig iets toegezonden.

Zo loop je na een paar maand toch kans op een flinke voorraad cosmetica of gezichtsverzorging die nooit gebruikt wordt. Iedereen heeft vast wel een nichtje of zus die blij gemaakt kan worden met iets, maar hoe leuk is het om het te kunnen ruilen voor een product dat jij wél graag gebruikt?

Styletone ruilgroepen

Dé perfecte oplossing hiervoor ligt eigenlijk heel dichtbij! Op Facebook zijn verschillende groepen te vinden, speciaal gemaakt voor het ruilen van producten uit de verschillende beautyboxen.

ziaja kokos handcrème
ziajafocusonskin.nl

Zo ontdek je misschien een heel fijne lipstick, maar past de kleur niet bij jou. De kans is groot dat iemand anders een kleur ontvangt die wel bij jou past.

In de Styletonebox zat afgelopen jaar bijvoorbeeld een hele fijne handcrème van Ziaja. Deze kost maar €2,49, dus je zou hem natuurlijk heel goed zelf kunnen kopen voor een budgetprijs. Maar waarom niet een product ruilen dat je toch niet gebruikt? Zo kun je iemand anders er blij mee maken en jij krijgt het product dat je graag wil!

Zoek de ruilgroepen van Styletone, of een andere beautybox, vooral eens op op Facebook. Het kan je echt leuke, nieuwe producten opleveren en je maakt een ander ook weer blij!

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *