Beauty

[Review] The Balm liquid lipstick

Sinds ik in de Styletonebox een liquid, long-lasting lipstick ontving, ben ik om! Hoe fijn is het om een lipstick te dragen die niet na een kop koffie van je lippen verdwenen is. Na even rondkijken op de webshop Boozyshop kwam ik de lipsticks van The Balm tegen. De swatches op de foto’s zagen er mooi uit en de reviews waren goed. Bestellen maar!

De looks van The Balm

De verpakking is leuk gemaakt. Deze liquid lipstick heeft de naam Meet Matt(e) Hughes gekregen. Op de verpakking staat ook vermeld dat het een long-lasting liquid lipstick is. De verpakking van de lipstick zelf is eigenlijk vrij simpel. Hij komt het meest overeen met een lipgloss. Een sticker eromheen geplakt en onderop staat de naam van de kleur.

The Balm heeft deze lipstick in achttien verschillende kleuren. Van oranjetinten tot roze- en roodtinten. Voor ieder is er wel wat wils!

Ik kocht de lipstick in de kleuren charming en sincere. Beide een beetje koele, roze tinten. Sincere leek me een kleur die ik dagelijks zou kunnen dragen. Charming leek me een kleur voor ’s avonds, op een feestje of een speciale gelegenheid.

Mijn verwachting blijkt hierin ook waar te zijn. Sincere is voor mij echt een ‘my lips but much better’ kleur. Charming is wat meer aanwezig en zal ik niet snel dragen naar het werk, maar eerder tijdens een avondje uit of een speciale gelegenheid.

Houdbaarheid van de lipstick

De lipstick brengt heel fijn aan met het kleine sponsje. Hij is vloeibaar genoeg om hem makkelijk uit te kunnen smeren. Eenmaal aangebracht moet je even zo’n twintig seconden wachten en dan is je lipstick wel droog.

De geur zal heel wisselend vallen. Ik vind de geur echt enorm lekker, een mix van vanille en munt. Dat er munt in zit, merk je ook bij het aanbrengen. Het zorgt voor een frisse tinteling op je lippen.

Zelf ben ik enorm verrast door de houdbaarheid! Een kop koffie drinken kan zonder je lipstick op je kopje achter te laten. Ook een boterham overleeft hij met gemak. En dit alles zonder je lippen uit te drogen.

Een veelgehoord punt van liquid lipsticks is dat ze zo enorm kunnen plakken. The Balm heeft dit aardig goed gedaan, want het plakken valt enorm mee. Je merkt dat het iets begint te plakken wanneer je lippen iets vochtig worden.

Conclusie

The Balm levert voor €15,49 een mooie liquid lipstick die het makkelijk een aantal uur uithoudt, zonder vlekken achter te laten. Je vriend(in) heeft geen smoes meer om geen kus te willen wanneer je lipstick draagt. Met deze lipstick zul je geen kleur achterlaten!

De lipstick voel je wel zitten, maar het fijne is dat het geen droog gevoel op je lippen achterlaat. Je hebt dus geen noodzaak om met lippenbalsem te smeren tussendoor. Als je uitgebreid hebt geluncht, werk je lipstick even lichtjes bij en je bent klaar voor de rest van de dag.

Een mooie lipstick, voor een middenmoot prijs, in maar liefst achttien kleuren.


Neem zeker eens een kijkje bij de Boozyshop!

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *