Lifestyle

Blogger meet-up Seiger Wonen Oldenzaal

Afgelopen vrijdag was het zover. Mijn eerste bloggersmeeting is een feit. Bij Seiger Wonen werd het betaalbare, Nederlandse meubellabel Zuiver gepresenteerd. Seiger Wonen wil graag een jonger publiek trekken, daarom werd vrijdag de shop-in-shop van Zuiver én Dutchbone geopend. Tijd voor mij om wat interieurinspiratie op te doen en andere bloggers te leren kennen!

Zuiver

De opening draaide vooral om Zuiver, een vrij jong meubellabel dat druk bezig is om de jonge consumentenharten te veroveren. Wil je betaalbaar design, maar geen massaproduct? Dan ben je bij Zuiver aan het goede adres.

Het merk ontwerpt zelf de meubels en alles is op voorraad. Je nieuwe bank kan dus binnen een paar dagen in je woonkamer staan te pronken.

Wat me opvalt bij Zuiver is dat alles heel licht is. Dit geeft de jonge, frisse uitstraling die ze beogen te creëren.

Dutchbone

Het merk Dutchbone is gericht op meubelstukken uit de hele wereld. Je ziet bij dit merk ook oudere meubelstukken die in een nieuw jasje gestoken zijn.

Wat me vooral opviel was dat er met donkerdere kleuren gewerkt is. Het hout oogt iets donkerder en de stofjes ook. Er wordt wat meer gedaan met donkere tinten leer/stof en je ziet in verschillende stukken ook riet terugkomen.

Mijn aandacht werd vooral getrokken door de prachtige turquoise kast en het turquoise stoeltje dat ernaast stond. Wat zouden deze mooi staan hier in huis!

K’Willeminhuis

Als laatste kwam de oprichtster K’Willeminhuis nog wat vertellen over haar merk. Samen met haar vader, Willem, is ze gestart met producten te maken van metaal. Inmiddels is het bedrijf(je) groot genoeg geworden om mensen in te huren die het laswerk samen met haar vader uitvoeren. Een aantal van haar ontwerpen zijn ook te koop bij Seiger Wonen, zoals de mini-bijzettafeltjes, twee formaten kandelaars en manden die je bijvoorbeeld als fruitmand kan gebruiken.

Het was vooral een erg gezellige middag waarin ik veel inspiratie op heb kunnen doen om ons huis nog gezelliger te maken. Ik heb kennis kunnen maken met een aantal bloggers uit Twente en van Seiger Wonen kregen we ook nog een leuke goodiebag. Hierin zat voor mij deze mooie schaal, die zal hier mooi staan op tafel met wat turquoise accessoires erin!

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *