Saal Digital
Lifestyle

[Review] Saal Digital wanddecoratie

Van Saal Digital kreeg ik de mogelijkheid om een foto naar keuze af te laten drukken op één van de materialen die zij aanbieden. Foto op canvas kennen we allemaal wel, maar Saal Digital biedt meer dan dat.

Bestellen bij Saal Digital

De website biedt je de mogelijkheid om alle details van de materialen te vergelijken met elkaar. Zo zie je in één oogopslag of het materiaal van jouw keuze bijvoorbeeld ook buiten kan hangen.

Het bestellen van de wanddecoratie gaat makkelijk door middel van de software die op de website te downloaden is. In deze software kun je de keuze maken in het materiaal en de ophanging. Daarna kies je het formaat van jouw foto. De software geeft je vervolgens een soort mal waarbinnen je één of meerdere foto’s kunt plaatsen.

Als je, net als ik, kiest voor meerdere foto’s, zijn deze heel makkelijk te verschuiven en in formaat aan te passen zodat het een mooi geheel wordt.

Ben je klaar? Dan gaat je artikel in het winkelmandje en reken je het makkelijk af. Kind kan de was doen.

Levering van Saal Digital

Je foto komt vanuit Duitsland naar Nederland, dus je hebt het niet de volgende dag in huis. Toch duurt het maar een paar dagen en dan heb je je bestelling thuis.

De foto was goed stevig ingepakt, waardoor er onderweg niks is beschadigd. Pluspunten!

Tijdens het maken van de bestelling, koos ik voor de Alu-Dibond Butlerfinish. Mijn foto werd dus op een geborstelde aluminiumplaat gedrukt. Ik had dit zelf nog nooit gezien, dus ik was blij verrast toen ik mijn pakket opende. Wat ziet dit er gaaf uit zeg!

De foto is heel dun, zoals je op de foto’s ook kunt zien, waardoor hij ook mooi strak aan de muur komt te hangen. Op die manier gaat alle aandacht naar de foto.

Het materiaal heeft echt een prachtig effect op de foto. Het geborstelde aluminium zorgt voor een soort streepeffect in de foto. Het glanst op lichte stukken net een beetje extra, waardoor je met lichtinval op de foto een waar kunstwerk in de kamer hebt hangen.

Conclusie

Het glanseffect in zonlicht

Ik kan er nog veel meer woorden aan vuil maken, maar daar wordt de foto niet mooier van. We moeten alleen nog een plekje bedenken om deze mooie prachtfoto op te hangen.

Ik ben echt enorm blij met het resultaat en had nooit verwacht dat een foto op aluminium zo mooi uit zou pakken! Bij het bestellen twijfelde ik nog tussen de normale Alu-Dibond en de Alu-Dibond Butlerfinish. Het verschil is dat de eerste een mat resultaat levert en de laatste juist het beetje glimmende, door het geborstelde aluminium.

Door dit prachtige effect is deze optie niet alleen erg mooi voor kleurenfoto’s als de mijne, maar ook voor zwart-wit foto’s. Wil je een meer egaal effect, dan zou ik kiezen voor de Alu-Dibond zonder Butlerfinish. Dan krijg je een mooie matte foto aan de muur te hangen.

Ik zoek ondertussen alvast een volgende foto uit om bij Saal Digital te bestellen!


Wil je kennismaken met Saal Digital? Tot en met 31 juli kun je nog gebruikmaken van de volgende kortingscode: WB450KMA *
*de minimale bestelwaarde is €30,- excl. verzendkosten. Kijk voor meer informatie hier.

Dit vind je misschien ook leuk...

2 Reacties

  1. Vind hem super gaaf geworden!

    1. Ik ben er ook enorm blij mee! Als je een mooie foto aan de muur wil hebben, zou ik hier echt eens kijken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *