Persoonlijk

Vakantieplannen voor deze zomer

De zomervakantie is voor mij begonnen! Ik liet je eerder al weten dat wij ons langzaamaan voorbereiden op de operatie, maar tot nu toe hebben we nog steeds geen datum. Tijd dus om toch een beetje vakantieplannen te maken tot de operatie.

Vakantieplannen

Voordat we wisten dat de operatie plaats zou gaan vinden, hadden we sowieso geen vakantieplannen. Vorig jaar september zijn we verhuisd naar onze eengezinswoning, dus alle spaarcenten zijn toen wel opgemaakt.

In juni hebben we uiteindelijk de tuin onder handen genomen. We plaatsten een schutting, zodat de honden lekker in de tuin kunnen rondlopen. Maar ook wij zitten nu een heel stuk vrijer. Geen inkijk meer van nieuwsgierige mensen, waardoor we nu heerlijk in de tuin kunnen zitten!

Hier zal ik dus de komende weken veel te vinden zijn samen met onze honden.

D-Day komt verlaat

Vorige week had ik contact met het UMCG en toen bleek dat de operatie nog wat langer op zich laat wachten dan gedacht. Toen we er waren had de arts het nog over drie tot zes weken. Inmiddels zouden we dan op nu tot anderhalve week zitten.

Helaas gaat de operatie deze week en volgende week sowieso nog niet plaatsvinden. Waarschijnlijk wordt het tussen tien en zestien augustus. Dat is zeker drie weken later dan wij in gedachten hadden.

Opzich is dit natuurlijk geen probleem, maar je kunt je misschien indenken dat wanneer je al een aantal weken de brievenbus vol spanning in de gaten houdt, het niet zo leuk is om te horen dat het nóg langer duurt.

Vakantieplannen voor D-Day

De komende weken gaan we dus zoveel mogelijk genieten samen. Zo willen we er zoveel mogelijk met de honden op uit gaan. Misschien nog wel een dagje naar de dierentuin samen.

Als het echt heel warm wordt, kunnen we nog uitwijken naar het Rutbeek, Hulsbeek of het Lutterzand. Daar kunnen de honden ook nog lekker het water in. En anders zetten we hier een zwembadje in de tuin voor ze!

En verder ga ik vooral relaxen. Ik merk dat ik de rust nodig heb. Het was een enorm druk jaar, een jaar waarin ik lang niet alles heb kunnen doen wat ik wilde doen. Dat is niet erg, maar het brengt wel wat extra druk mee in de zomervakantie.

Kortom, ik zal ook nog wel voor mijn studie aan de slag moeten! Maar er zal ook genoeg tijd voor ontspanning zijn. De e-reader ligt alweer klaar met een lading boeken erop, dus ik hoop ook weer lekker wat boeken te kunnen lezen in het zonnetje.

Gelukkig kan ik dat nu in de tuin doen, aan tafel met een groot glas drinken of een lekkere kop koffie. In alle rust boeken lezen en werken aan mijn studie én aan mijn blog.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *