styletonebox juli 2017
Beauty

Styletonebox juli ’17

Deze maand is de Styletonebox iets later dan normaal voor mijn gevoel, maar dat mag de pret niet drukken. Elke maand is het weer een verrassing als ik de box open.

Inhoud Styletonebox

De bedoeling van deze box is dat we goed voorbereid de zomer in kunnen gaan. Ik heb het gevoel dat Styletone deze maand niet de mogelijkheid gebruikt om ons kennis te laten maken met mooie zomerse producten.

De proberen het goed hoor, met een finishing poeder, een bronzer, een smudge proof oogpotlood en een lipstick. Toch doet het geheel niet erg zomers aan. Laten we kijken naar de producten.

BellaPierre Cosmetics

BellaPierre kennen we ondertussen van allerlei mooie producten en ik vind het over het algemeen een heel fijn merk. In deze Styletonebox zit een zogenaamde ‘Banana Powder’. Naar het schijnt, zweert Kim Kardashian erbij, dus dan moet beautyland het natuurlijk uitproberen!

Deze poeder moet ervoor zorgen dat de rode en grijze ondertoon in je gezicht wat beter gecorrigeerd wordt. Als je de kleur van de poeder ziet, zou je het niet geloven. Het doet echt wat gelig aan namelijk.

Voor de swatch heb ik een wat dikker laagje op mijn arm gesmeerd. Op mijn gezicht heb ik hem ook. Dit heb ik zonder foundation gedaan, om te zien hoe de poeder mijn teint corrigeert. Ik heb wat zones in mijn gezicht die wat roder zijn, terwijl andere plekken juist wat bleker zijn. Wil ik een frisse oogopslag hebben, dan komt er eigenlijk altijd foundation aan te pas.

Op de linkerfoto zie je mijn gezicht zonder make-up. Je ziet de glimmende huid, de meer rode zones en hier en daar een puistje. Op de rechterfoto heb ik de Banana powder gebruikt. Mijn huid ziet er inderdaad wat minder rood uit, zonder het gelijk heel grauw te maken. Ik ben benieuwd hoe het combineert met mijn foundation!

De poeder is te koop voor €25,-. Enigszins duur voor de vier gram die erin zit, maar tegelijk weer een heel normale prijs voor een goede finishing powder.

Catrice

Na alle mooie, nieuwe merken die ik in de Styletonebox voorbij heb zien komen, was ik toch behoorlijk verbaasd toen ik de Catrice lipstick zag. Dit merk kent toch iedereen?!

Mijn ervaring met de Catrice lipsticks komt ook bij deze lipstick weer terug. Hij brengt heel mooi aan, is lekker smeuïg, maar hij geeft veel af als je wat eet of drinkt. De smeuïgheid zie je ook wel terug bij de swatches.

Het fijne aan Catrice is wel dat het een budgetmerk is dat dierproefvrij is.

Het kleurtje dat Styletone heeft toegevoegd aan de box is niet erg zomers. Het is meer een kleurtje voor een zwoele zomeravond of voor de regenachtige dagen.

Deze lipstick koop je voor €3,99.

Doucce

Van het merk Doucce is een smudge proof oogpotlood toegevoegd aan de Styletonebox. Dit is voor de zomer natuurlijk wel fijn, want zo voorkom je panda-ogen als het wat warmer is en je wat meer zweet in je gezicht.

Het oogpotlood oogt verder eigenlijk als elk ander potlood. Bij de swatch valt me op dat hij vrij zacht is, waardoor hij wel fijn aanbrengt.

Natuurlijk moest het smudge proof wel even getest worden. Direct na het aanbrengen veegde ik er met een vinger overheen en je ziet dat hij inderdaad niet makkelijk uit te vegen is.

Wat mij betreft is dit oogpotlood wel de €20,- waard die hij normaal gesproken kost. Zeker als je op zoek bent naar een goed oogpotlood voor de warme zomerdagen.

Kost Make-up

Kost make-up hebben we ook al eens voorbij zien komen. Dit keer zit er een nagelversterker in de Styletonebox.

Dit is voor de zomerdagen ideaal als je je nagels graag iets langer hebt.

Ik kan hem helaas niet testen, omdat ik sinds een tijdje weer acrylnagels heb. Ik ga er dus iemand anders blij mee proberen te maken!

Je koopt deze nagelversterker voor €4,95. Een prima prijs voor dit product!

BeeBee

Als laatste hebben we een bronzer van het Nederlandse merk BeeBee.

Een doosje met drie kleuren bronzer, die je zowel apart als samen kunt gebruiken. In tegenstelling tot veel andere bronzers, geeft deze een heel subtiele kleur af. Hierdoor zal hij ook voor de hele lichte huidskleuren goed bruikbaar zijn!

Op de swatch is ook te zien dat het pigment van deze bronzer heel goed is, waardoor je maar weinig product nodig hebt. Zo doe je er nog heel lang mee!

Deze bronzer koop je voor €23,95. Dit vind ik persoonlijk aan de hoge kant, voor de simpele uitstraling die de verpakking heeft. Maar de kwaliteit van de bronzer is het zeker waard.

Conclusie Styletonebox

Styletone slaat de plank een beetje mis als het gaat om de inhoud aan laten sluiten bij het seizoen. Toch zijn de producten over het algemeen wel prima te gebruiken voor de zomer.

Wat vind jij van de inhoud van deze box?

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *