Styletonebox juni 2017
Beauty

Styletonebox juni ’17

Afgelopen donderdag viel hij weer op mijn deurmat, de Styletonebox van juni. Het is een primeur om deze box vanaf mijn eigen blog te mogen reviewen!

Inhoud StyletoneboxStyletonebox juni 2017

Deze maand heeft Styletone weer een vijftal mooie producten toegevoegd. Zodra ik de box open, ben ik direct blij verrast. Voor de verandering eens geen gezichtsverzorging, maar meer make-up! Ik ben gelijk blij.

De box bevat een oogschaduw trio in een prachtig exotische verpakking, het is bijna jammer dat je deze moet verwijderen om hem te kunnen gebruiken. Verder bevat de box een lipstick van 29 Cosmetics, een eyeliner van LookX, een make-up remover pen van Yolora en als laatste een body scrubber van Afterspa.

Peony

Ik begin met het exotisch gekleurde doosje uit de Styletonebox van deze maand. Het is een oogschaduw trio van het merk Peony. Hiervan hebben we al eens iets voorbij zien komen in de Styletonebox.

Wanneer ik het doosje open, komt een goedkoop ogend doosje tevoorschijn. Het ziet er echt heel simpel uit. De kleuren in het doosje zien er op het eerste oog wel erg mooi uit. Mooie bruintinten! Eindelijk eens kleuren die perfect voor mij zijn.

Als ik de oogschaduw swatch op mijn hand, zijn de kleuren redelijk goed. Het is oogschaduw waarbij je wel primer moet gebruiken om het goed aan te kunnen brengen. Het veegt ook erg makkelijk uit, dus de primer zal je gelijk helpen om het mooi te laten zitten.

Een groot pluspunt aan deze oogschaduw is dat het vegan is, geen parabenen en minerale oliën bevat en parfum- en glutenvrij is.

Je koopt dit mini-palet voor €18,-.

29 Cosmetics

Op naar de lipstick in deze Styletonebox. Hij is van het merk 29 Cosmetics. Ook van dit merk hebben we de afgelopen paar boxen vooral foundation en poeder voorbij zien komen. Volgens Styletone werd het nu tijd voor een mooie lipstick van dit merk.

De kleur is voor mij helaas geen succes, ik kan geen rode kleuren hebben. Toch is deze lipstick wel erg mooi! Er komt in één streep een hele mooie kleur af en de formule voelt fijn op je lippen. Daarnaast is de verpakking ook mooi stevig. Het oogt als een luxe lipstick.

Styletone geeft nog aan dat het lang blijft zitten én het bevat een zonnefactor 20! Dat is erg prettig nu het mooie weer er steeds vaker is.

Je koopt deze lipstick voor €25,-.

Yolora

Van het merk Yolora werd in deze box een make-up remover pen toegevoegd. Ik had dit nog nooit gezien, dus ik was erg benieuwd of en hoe het zou werken.

Ik heb het getest na een teststreepje van de eyeliner en deze verwijdert hij moeiteloos! Deze pen is dus ideaal voor wanneer je mascara of eyeliner uitgelopen is. Je schudt even met de pen, verwijdert de dop en je haalt voorzichtig de overtollige make-up weg.

Ook deze pen is ideaal nu het warme weer eraan komt. Door de warmte wil je make-up misschien wat zachter worden, waardoor het toch wat eerder vlekt. Geen panda-ogen deze zomer met deze pen van Yolora!

Je koopt deze pen voor €9,95.

Afterspa

Het een-na-laatste product in deze Styletonebox is een body scrubber van het merk Afterspa. Naast Yolora is ook dit een nieuw merk in de box.

Je kunt dit sponsje gebruiken om je huid zachtjes te scrubben, zodat het huidvernieuwing zal versnellen. Het stukje band dat diagonaal over de spons zit, zorgt ervoor dat je het gemakkelijk vast kunt houden onder de douche.

Een keer in de week even scrubben en je huid zal er een stuk gezonder uitzien!

Voor €9,95 koop je deze spons.

LookX

Van LookX hebben we al eens producten ontvangen in de Styletonebox. Toch is een goede eyeliner nooit weg, zeker niet in de leuke kleurtjes die Styletone deze maand toe wist te voegen.

Deze eyeliner is waterproof en heeft een matte, licht metallic finish. Hij werkt echt enorm fijn door de speciale grip die LookX heeft toegevoegd.

Het is een opdraaibare eyeliner, dus geen geklier met puntenslijpers. Toch willen deze eyeliners wel een minder scherpe punt krijgen, waardoor je lijn automatisch dikker wordt. LookX heeft hier de perfecte oplossing voor, namelijk de ingebouwde puntenslijper in de onderkant. Als je het gekleurde uiteinde uit de eyeliner trekt, heb je daar een mini-puntenslijper!

Deze eyeliner koop je voor €17,95.

Conclusie Styletonebox

Het is weer een mooie box deze maand, met producten die over het algemeen als goed bestempeld kunnen worden.

Op naar het mooie weer met deze mooie en handige producten!

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *