Beauty

[Review] Action glow & highlights palette

Met deze mooie zomerse dagen kun je prima af met wat minder make-up. Zorg voor goede zonnebescherming in je gezicht en je zal vanzelf een mooi zomers tintje hebben. Wat is er mooier dan je zongebruinde huid te accentueren met een mooie highlighter? Vandaag laat ik je twee versies van 01de Action glow & highlights palette zien.

Glow & Highlights

Deze zomerse temperaturen zorgen er veelal voor dat ik me minder uitgebreid opmaak dan normaal. Nu ik vakantie heb, maak ik me sowieso minder druk om mijn make-up. Maar zelfs als ik werk vind ik het steeds makkelijker om ook dagen te pakken waarop ik minder make-up draag. Zeker wanneer het tropisch warm is, want dan zweet ik toch vreselijk.

Op dit soort dagen gebruik ik graag de make-up base van de Hema. Deze matteert mijn huid perfect, zodat het niet zo hard gaat glimmen. Een beetje mascara en wat highlighter is alles wat ik verder gebruik. Heerlijk!

Bij de Action kocht ik al eens een contourpalette. Deze verbaasde mij enorm, dus toen ik dit glow & highlights palette tegenkwam, wilde ik deze ook proberen! Ik kocht hem voor €2,49.

Swatches Glow & Highlights palette

Op het bordje bij de Action werd aangegeven dat er meerdere varianten waren. Toen ik er was, lag alleen dit palette met veelal koele tinten er nog. Twee weken later lag het palette met de warmere kleuren ook weer in de schappen, waardoor ik deze ook mee kon nemen!

In het doosje zien ze er nog vrij subtiel uit. Totdat ik swatches op mijn arm maak en ze vervolgens ook nog in het zonlicht houdt. Wauw, wat een glans!

De glitter die er bij de meeste kleuren in zit is vrij koel, wat maakt dat het echt prachtige kleuren zijn!

De kleur Angel white is wat poederig en was daardoor wat lastiger te swatchen. De andere kleuren zijn mooi zacht, maar toch stevig. Hierdoor zijn de kleuren heel makkelijk op te bouwen tot je het gewenste effect hebt.

Je ziet al dat de eerste twee kleuren in beide palettes voorkomen. Peaceful calm en Summer sigh lijken ook erg veel op elkaar, maar hebben een andere ondertoon in de glans, passend bij het koele of warme van het palette.

Conclusie

Voor €2,49 heb je een prachtig budget palette met highlighters. Dit palette is goed te gebruiken bij elke make-up look en de kleuren zijn naar wens op te bouwen.

Vind jij dit palette de moeite waard?

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *