Lifestyle

Review: Foto op glas via fotoopglas.nl

Onze bruiloft is bijna twee maand geleden! Het wordt tijd om wat leuks te doen met alle mooie foto’s die gemaakt zijn. Nog geen twee weken na onze bruiloft kreeg ik de vraag of ik een foto op glas ter review wilde ontvangen. De timing kon niet beter!

Foto op glas

De website FotoOpGlas.nl is een dochterbedrijf van Fotocadeau.nl, dit is ook gelijk te zien zodra je op de website komt.

Bij beide websites heb je de mogelijkheid om allerlei dingen te laten maken met een foto naar keuze. Toch is ook Fotocadeau.nl vooral gericht op wanddecoratie. Er is maar een aantal producten te vinden die niet onder wanddecoratie vallen.

Beide websites zijn overzichtelijk en de bestelprocedure verloopt eigenlijk heel makkelijk. Naast een foto op plexiglas kun je ook kiezen voor een foto op canvas, aluminium of zelfs een wandkleed.

Foto op glas bestellen

Het bestellen van de foto op glas gaat heel eenvoudig. Op de website kun je klikken op “Begin met bestellen” en onderaan de webpagina laadt van het bestelformulier.

Hier upload je een foto, je kiest voor staand of liggend en vervolgens het formaat dat je graag wilt. Je kunt de dikte van het plexiglas nog aanpassen en achter het formaat komt dan automatisch de aangepaste prijs te staan.

In de vervolgstappen kun je kiezen voor speciale ophangsystemen, zowel voor binnen als buiten. Je foto kun je dus ook prima in de tuin ophangen, zolang je maar voor een RVS ophanging kiest!

Resultaat foto op glas

Als de bestelling van je foto op glas eenmaal geplaatst is, heb je je foto binnen een paar werkdagen in huis. Netjes verpakt in een platte kartonnen verpakking, zodat de foto onderweg niet kan beschadigen.

Het resultaat mag er zeker zijn! Bij het uitpakken moet je wel goed oppassen dat je de achterkant niet ergens tegenaan stoot, hierop staat de foto afgedrukt namelijk.

Als je de foto op glas van dichtbij bekijkt, lijkt hij onscherp te zijn. Dit komt ongetwijfeld door het materiaal waarop de foto is afgedrukt. Wanneer je de foto van een afstandje bekijkt, zie je dit namelijk niet meer en is het resultaat echt heel mooi.

De foto is heel licht en hierdoor geschikt om op allerlei plekken op te hangen. Als je een foto voor in de tuin af laat drukken, hoef je niet bang te zijn dat je schutting om zal vallen!

Toen ik mijn foto op glas uit de verpakking haalde, bleek er een heel klein stukje aan de achterkant beschadigd te zijn. Hierdoor ontstond er een klein gaatje in de foto. Gelukkig zit dit in ons geval middenin de boom op de foto, dit zal niet te zien zijn wanneer de foto hangt. Op de foto’s heb ik het even dichtbij gehaald. Wanneer je het met bovenstaande foto’s vergelijkt, zul je zien dat dit plekje niet terug te vinden is.

Het is dus aan te raden om je foto goed te controleren zodra hij binnen is. Dit om te voorkomen dat je een dergelijke kleine beschadiging op een heel zichtbare plek hebt. In ons geval valt het eigenlijk niet op, maar bij andere foto’s zal het waarschijnlijk wel te zien zijn. Mede afhankelijk van de kleur die je op de muur hebt waar de foto komt te hangen.

Kortom, deze website is zeker een aanrader om te bezoeken wanneer je eindelijk die ene mooie foto tentoon wilt stellen in je woonkamer!

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *