Lifestyle

Review: Overhemd Fynch Hatton van overhemden.com

In de tropische dagen van een paar weken terug, ontvingen we weer een overhemd van overhemden.com. Ditmaal een overhemd van Fynch Hatton. Eentje waarvan bleek dat hij zelfs met warm weer eigenlijk prima te dragen is.

Het merk Fynch Hatton

Het merk Fynch Hatton kende ik nog niet. Wanneer ik het verhaal achter het merk lees, wordt mij al snel duidelijk waarom mijn man het overhemd zelfs met warm weer aantrok.

De overhemden van Fynch Hatton worden gemaakt van 100% katoen. Het gebruik van 100% katoen maakt een overhemd lekker luchtig. Daarnaast zijn de overhemden geïnspireerd op de Afrikaanse natuur en het leven daar.

Er zal dus extra goed gekeken worden naar de kwaliteit van de stof, maar ook in kleurgebruik en printjes is iets van Afrika terug te vinden.

Pasvorm van het overhemd

Ik zeg niet snel dat een kledingstuk perfect zit, maar bij deze blouse zeg ik dit wel. De pasvorm is perfect voor de bouw van mijn man. Daarnaast is het overhemd precies lang genoeg. Hij is zowel in de broek te dragen voor een formele look, als ook lekker casual over de broek.

Zoals ik al zei, heeft hij het overhemd zelfs aan gehad op de warmere dagen van de afgelopen weken. Hij gaf zelfs aan dat hij liever tien van deze overhemden had om ze ook naar het werk aan te kunnen doen. Zijn werkkleding is vele malen warmer en daar word je niet vrolijk van in een gebouw zonder werkende airco.

Naast dat hij hem een keer kort aan heeft gehad toen hij nog even terug moest komen op het werk, heeft hij hem ook aan gehad bij onze zwangerschapsshoot. Toen lekker casual over de broek gedragen en toch zag het er heel netjes uit.

Een leuk detail in dit witte overhemd is de wit/blauw gestreepte stof in de boord en binnenin de manchetten. Dit zie je niet heel duidelijk terug bij het dragen, maar het maakt het toch wat minder standaard dan een gewoon wit overhemd.

Zoek je nog het perfecte shirt voor onder je overhemd? (Wel aan te raden, vooral met warm weer.) Kijk dan eens naar de t-shirts van Alan Red. Dit merk heeft shirts in alle soorten en maten, waardoor er ook voor jou wel een passend shirt tussen moet zitten!

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *