Lifestyle

Wereldkaart op canvas

Een nieuwe trend als het gaat om je woning aankleden: een wereldkaart aan de muur. Mijn man was een paar dagen extra vrij rondom kerst, dus we besloten dat het tijd werd om de woonkamer eens onder handen te nemen.

Verandering

Zo af en toe is het tijd voor wat vernieuwing in huis. We hadden één van onze banken al aan de kant getrokken, want de vering was geknapt toen ik er hoogzwanger op plofte. Mijn ouders kwamen als verrassing met een splinternieuwe bank aan en we kregen nieuwe lampen, dus gebruikten we Tweede Kerstdag om de woonkamer opnieuw aan te kleden.

In de tussentijd zocht ik bij wereldkaarten.nl een mooi canvas uit, alleen was de vraag waar deze aan de muur zou komen. Uiteindelijk besloten we dat hij bij de eettafel zou komen te hangen, samen met twee muurlampjes. Zo is deze donkere hoek in de kamer ook mooi verlicht.

Wereldkaarten

De wereldkaart kan op verschillende materialen afgedrukt worden, geheel naar jouw smaak. Denk bijvoorbeeld aan een canvas, hout, tuinposter, aluminium of glas. Voor elk type interieur is er een bijpassend materiaal te vinden. Hierdoor komt de wereldkaart perfect tot zijn recht in jouw interieur.

Er zijn niet alleen verschillende materialen, maar ook verschillende soorten wereldkaarten. Van trendy tot een historische wereldkaart, van wereldkaarten voor op een kinderkamer tot een wereldkaart waar alle landnamen en hoofdsteden op staan.

Grote wereldkaarten

Zoek je muurdecoratie die er echt uitspringt, dan is een grote wereldkaart perfect. Het formaat dat wij nu aan de muur hebben is 120x80cm. Dit formaat is perfect om bijvoorbeeld boven de bank op te hangen, of bij de eettafel zoals wij deden. Wil je het nog een stukje opvallender? Dan bestaat er zelfs wereldkaart fotobehang.

Ik ben fan van deze interieurtrend! Er is ontzettend veel keus als het gaat om wereldkaarten. Voor elk interieur is er wel een passende kaart te vinden. Houd je het liever wat dichter bij huis? Kijk dan eens tussen de stadskaarten. Er zal vast iets naar jouw smaak tussen zitten!


Dit artikel bevat een ontvangen product.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *