Persoonlijk

Update: Hoe gaat het nu met ons?

Jongens wat vliegt de tijd! Finn is alweer ruim 9 maand oud, we hebben weer de nodige onderzoeken in Groningen gehad en we gaan in juni verhuizen.

En dan nu de uitgebreidere versie van bovenstaande samenvatting!

9 maand oud

Wat gaat de tijd snel met zo’n kleintje in huis! Finn is inmiddels ruim 9 maand oud en groeit nog steeds als kool. Hij draagt inmiddels shirtjes maat 86 en broekjes vaak nog maat 80. Hoewel de korte broekjes maat 86 prima zitten. Lange broekjes in die maat zijn nog veel te lang.

Verder doet hij het hartstikke goed. Hij rolt vrolijk van rug naar buik de hele dag en brabbelt er flink op los. Zitten doet meneer nog niet, wat volgens mij vooral komt doordat hij niet graag stilzit. Zijn armen en benen vliegen alle kanten op, waardoor hij vrij snel omvalt als ik hem neerzet.

Desondanks gaat hij al wel lekker mee in het fietszitje. Zijn rug en nek zijn sterk genoeg om erin te kunnen zitten, dus zo nu en dan maken we lekker een (kort) fietstochtje.

Jaarlijkse onderzoeken

Halverwege maart heeft mijn man weer de nodige onderzoeken gehad in het UMCG. Het was zo’n anderhalf jaar na zijn laatste operatie, dus het was vooral even spannend hoe het er voor stond met de desmoïdtumoren in zijn buik.

De twee bestaande tumoren onderin zijn buik zijn gelukkig stabiel gebleven ten opzichte van een een halfjaar geleden. Het minder leuke nieuws was dat er helaas een nieuwe desmoïdtumor bij is gekomen op de plek waar bij de laatste operatie wat organen zijn weggehaald.

Over een halfjaar moeten we opnieuw een MRI laten maken, zodat ze deze tumor goed in de gaten kunnen houden. We hopen dat ook deze stabiel blijft en niet gaat groeien.

Verhuizen!

Eindelijk mogen we het van de daken schreeuwen, wij gaan verhuizen!

Het ene moment heb je het erover om na te laten kijken wat de mogelijkheden voor een koopwoning zijn voor ons. En slechts een paar weken later kom je een mooie woning tegen die je blij verrast!

Wij gaan verhuizen naar Hengelo. Iets dichter bij mijn werk en mijn man kan straks fietsen naar zijn werk. 14 juni krijgen we de sleutel en in datzelfde weekend trekken we erin. Klussen hebben we daarna nog alle tijd van de wereld voor!

De komende weken neem ik jullie hier en op Instagram mee in de verhuisperikelen. Het inpakken en voorbereiden op voorlopig onze laatste verhuizing. Ik vind het rete spannend, want dit wordt onze eerste koopwoning!

We gaan er wat moois van maken samen!

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *